Book et møde her!

Udendørs Idrætsbelægninger

Virklund Sport kan både levere idrætsudstyr og idrætsbelægninger til alle former for udendørs idrætsprojekter - bl.a. via datterselskabet Sportsbyg A/S, som i juni 2015 skiftede logo og navn, og nu er en komplet integreret del af Virklund Sport A/S.

Her ses et udvalg af udendørs idrætsbelægninger, som Virklund Sport kan tilbyde:


Vi udfører altid vores arbejdsopgaver med faste erfarne håndværkere. På de største opgaver, samt i spidsbelastningsperioder, har vi mulighed for at trække på mangeårige samarbejdspartnere fra udlandet.

Udendørs udfører vi SKANSPORT kunststofbelægninger til atletik-,multi- og tennisbaner samt SALTEX kunstgræsbaner til fodbold-, tennis- og multibaner. Til legepladser fremstiller vi SKANFALL faldunderlag, der støbes ud på stedet og er certificeret af Teknologisk Institut. Vi tilbyder også den originale tennisbelægning PLEXICUSION som er verdens mest udbredte tennisbelægning; Den ubestridte ener og blandt andet brugt i Australien Open, Stockholm Open og US Open. Og når det gælder rulleskøjteløb kan vi også tilbyde den helt rigtige belægning; DURFLEX, der er officielt godkendt af FIRS (International Roller Sport Federation) og CERS (European Roller Skating Confederation).