English dansk

Squashbane

Download som PDF

COURTWALL Squashbaner fra Virklund Sport er markedsleder indenfor glas squashbaner til både professionelle, fitness klubber og foreninger.

Højdensitets træpanel system
Courtwalls panelsystem med høj densitet har en flerlaget trækerne under den overflade, der spilles på, og som er lavet af melamin. Det er IKKE en malet overflade, og der er ikke et eneste skruehoved på spillevæggen grundet H-profil installationssystemet. Panelets vægge leverer hurtige, pålidelige og livlige bolde, der er med til at sikre masser af action. Den livlige boldreturnering er foretrukket af mange begyndere og spillere på klubniveau, som nyder et hurtigere og mere udfordrende spil. Topspillere og -professionelle er ligeledes ofte glade for Courtwallsystemet og dets boldreturnering eftersom, det efterligner og ligger tæt op ad fuldglas banerne, der bliver brugt i alle topturneringerne i dag. Den skridsikre, ru Courtwall overflade sikrer konsistent og ensartet boldreturnering.

STANDARD frontvæg
Den specielle Courtwall frontvæg er bygget op af et specielt Courtwall element og en specieldesignet gummi granulat måtte for at sikre lydisoleringen på væggen.

Paneloverflader, samlinge og boldreturnering
Den permanente, umalede flerlagsoverflade fra Courtwall er upåvirket ved normal brug, og det vil ikke være nødvendigt med en renovering af overfladen. Systemet er garanteret vedligeholdelsesfrit og nemt for alle at rengøre. Courtwallbanerne har dermed en signifikant fordel for klubejere og facilitetsmanagere eftersom ingen baner lavet af gips og/eller malet overflade kan siges at være vedligeholdelsesfrie. Den konsekvente, ensartede boldreturnering, samt det faktum at panelsamlingerne ikke vil influere på boldreturneringen, bekræftes via World Squash Federations akkrediteringsproces. Banerne fra Courtwall giver dermed både enorme vedligeholdelsesmæssige fordele pga. den høje densitet af panelerne samtidig med, at de ønskede spillemæssige fordele ved gipsvægge også er implementeret.

Installationssystemet
Panelsystemerne fra Courtwall er installeret via et specielt aluminiums H-profil system (hvilket betyder, at der ikke er nogen skruer på spilleoverfladen) sat op mod en fritstående stålramme eller træ strøsystem sat op på stærke bygningsmure af mursten, beton eller andre materialer.

Certifikation
Panelerne fra Courtwall er godkendt og akkrediteret af World Squash Federation.

Kontakt vores rådgivere

Se alle medarbejdere

Marlene Matthiesen

Salgskonsulent

Jylland og Fyn

T:
+45 4035 7025
E:
LOADEMAIL[mm]DOMAIN[virklund-sport.dk]
+
Tilføj til adressebog

ANSVARSOMRÅDER:

Rådgivning

Salg

Opfølgning

Rasmus Børsting

Salgskonsulent

Jylland og Fyn

T:
+45 3057 7837
E:
LOADEMAIL[rb]DOMAIN[virklund-sport.dk]
+
Tilføj til adressebog

ANSVARSOMRÅDER:

Rådgivning

Salg

Opfølgning

Jakob Birck Petersen

Konsulent / Projektleder

Jylland og Fyn

T:
+45 6161 7486
E:
LOADEMAIL[jbp]DOMAIN[virklund-sport.dk]
+
Tilføj til adressebog

ANSVARSOMRÅDER:

Rådgivning

Salg og projektledelse

Opfølgning

Morten Friis

Salgskonsulent

Sjælland

T:
+45 6155 4756
E:
LOADEMAIL[mf]DOMAIN[virklund-sport.dk]
+
Tilføj til adressebog

ANSVARSOMRÅDER:

Rådgivning

Salg

Opfølgning

TOTALLEVERANDØR INDENFOR IDRÆTTENS VERDEN

Virklund Sport tilbyder ekspert rådgivning - fra design, indretning, konstruktion, projektledelse, montage til service og vedligeholdelse

Lav dit eget inspirationskatalog