English dansk

Parkour bane

Download som PDF

Parkour er en fysisk disciplin, som kræver styrke, balance og udholdenhed. Parkour banen fra Virklund Sport bidrager til både sjov og mere seriøs træning, hvis man vil begå sig indenfor parkour verdenen. Banen kan bygges, som man foretrækker i idrætshaller og gymnastiksale ved blot at sætte støtter ned i bøsninger og samle tværbjælkerne med de tilhørende samlingsringe. Parkour banen leveres med egen transport vogn, og er dermed nem at opbevare og hurtig at opsætte. Der er derfor mulighed for at alle kan boltre sig hvad end det er for at træne parkour, eller om man blot ønsker at hænge på hovedet. Parkour består i alt sin enkelthed i at bevæge sig i de omgivelser man er til stede i. Altså at bevæge sig fra A til B hurtigt og effektivt, udelukkende ved brug af egen krop. I en parkour bane er kombinationsmulighederne uendelige og kun fantasien sætter grænser. I vores parkour bane kan alle være med, store som små. Der kan monteres tværgående stænger, både for oven og forneden, som gør at alle kan deltage i deres eget tempo. De parallelle stænger indbyder straks til både Balance, Catleap, Underbar og meget andet. Sammen med parkour banen kan der ligeledes leveres skummåtter, som skåner faldet i Roll, Vault, Drop, Land og alle parkour sportens kunster.

 

Læs mere om Parkour banen her >

Mere information

Parkour bane

Den nye indendørs Parkour bane fra Virklund Sport rummer uanede muligheder for idræt og bevægelse, og er et nemt og enkelt system, som hurtigt kan opstilles i idrætshaller og gymnastiksale efter behov.

Kontakt Vores rådgivere

Se alle medarbejdere

Anne Mette Schwensen

Salg og ekspedition

Idrætsudstyr

T:
+45 3076 1385
E:
LOADEMAIL[aml]DOMAIN[virklund-sport.dk]
+
Tilføj til adressebog

ANSVARSOMRÅDER:
Rådgivning
Salg og webshop
Opfølgning

Rasmus Børsting

Salgskonsulent

Jylland og Fyn

T:
+45 3057 7837
E:
LOADEMAIL[rb]DOMAIN[virklund-sport.dk]
+
Tilføj til adressebog

ANSVARSOMRÅDER:

Rådgivning

Salg

Opfølgning

Jakob Birck Petersen

Konsulent / Projektleder

Jylland og Fyn

T:
+45 6161 7486
E:
LOADEMAIL[jbp]DOMAIN[virklund-sport.dk]
+
Tilføj til adressebog

ANSVARSOMRÅDER:

Rådgivning

Salg og projektledelse

Opfølgning

Morten Friis

Salgskonsulent

Sjælland

T:
+45 6155 4756
E:
LOADEMAIL[mf]DOMAIN[virklund-sport.dk]
+
Tilføj til adressebog

ANSVARSOMRÅDER:

Rådgivning

Salg

Opfølgning

TOTALLEVERANDØR INDENFOR IDRÆTTENS VERDEN

Virklund Sport tilbyder ekspert rådgivning - fra design, indretning, konstruktion, projektledelse, montage til service og vedligeholdelse

Lav dit eget inspirationskatalog