English dansk

STILKESKOVEN

Download som PDF

YES, VI VANDT...
De besøgende på Sportsfair messen 2016 var ikke i tvivl, da de skulle stemme om hvilket produkt var det mest innovative ud af ti forskellige muligheder. Vores nye idrætsmodul "Stilkeskoven" blev vinderen af Top 10 over mest innovative produkter på SportsFair 2016 messen.

Stilkeskoven på Frydenhøjskolen
Her hos Frydenhøjskolen er der lavet en Stilkeskov i et gangareal, og herved har man forvandlet et passivt gangområde på skolen til en ny aktivitets-zone, som dermed udnyttes til motorisk aktivitet.

Stilkeskoven er en stationær aktivitet, som opfordrer elever og idrætsudøvere til at bruge deres fantasi og eksperimentere med fysik og balance. Som det ses på billedet her, så kan Stilkeskoven tilpasses til ethvert rum uanset størrelse. Farver og placering af "stilke" tilpasses efter brugernes alder og fysiske formåen.

Her er Stilkeskoven opstillet i en gang, som fortrinsvis benyttes af elever i mellemtrinnet - det vil sige børn i aldersgruppen 9-12 års alderen, men stilkeskoven kan også benyttes af mindre eller større børn, og er også en idéel løsning til en kedelig gang i hallen, som kunne udnyttes endnu bedre til en aktivitetszone.

Kontakt Vores rådgivere

Se alle medarbejdere

Rasmus Børsting

Salgskonsulent

Jylland og Fyn

T:
+45 3057 7837
E:
LOADEMAIL[rb]DOMAIN[virklund-sport.dk]
+
Tilføj til adressebog

ANSVARSOMRÅDER:

Rådgivning

Salg

Opfølgning

Morten Friis

Salgskonsulent

Sjælland

T:
+45 6155 4756
E:
LOADEMAIL[mf]DOMAIN[virklund-sport.dk]
+
Tilføj til adressebog

ANSVARSOMRÅDER:

Rådgivning

Salg

Opfølgning

Marlene Matthiesen

Salgskonsulent

Jylland og Fyn

T:
+45 4035 7025
E:
LOADEMAIL[mm]DOMAIN[virklund-sport.dk]
+
Tilføj til adressebog

ANSVARSOMRÅDER:

Rådgivning

Salg

Opfølgning

Lav dit eget inspirationskatalog