English dansk

Linoleum sportsgulv

Download som PDF

Linoleum er en multifunktionel sportsbelægning – og Virklund Sport har over 60 års erfaring med sportsgulve

Fordele
Der kan overordnet set nævnes tre fordele ved linoleum sportsgulv:

• Linoleum er miljøvenligt og baseret på naturlige råmaterialer fra kork og linolie. Det indeholder ikke organiske opløsningsmidler, PVC (vinyl) eller phthalater, Gulvbelægningen opfylder de miljøkrav, der i dag stilles af flere offentlige og private bygherrer.

• Linoleum kan efter 15-25 år dybderenses og genopfriskes, så det fremstår som nyt og erfaringer viser, at linoleum har en levetid på mere end 30 år.

• Opstregning på linoleum har en høj vedhæftning, og ridser/sår i linoleum gror naturligt sammen.

Underkonstruktioner og overflade
En sportslinoleumsoverflade udlagt på en af vore anerkendte underkonstruktioner såsom sportsflex, elastflex eller boflex er et utrolig godt gulvvalg som egner sig til de fleste sportsgrene. Den samlede gulvkonstruktion er fladeelastisk, hvilket foretrækkes af de fleste sportsudøvere, og har samme sportsfunktionelle egenskaber som et parketgulv, men giver en række driftsfordele, da man bl.a. sparer omkostninger til f.eks. lakering hvert 3. år.

Ligeledes er linoleum en utrolig slidstærk overflade, som fint egner sig til andre arrangementer i hallen såsom messer, koncerter m.v. som overfladen fint tåler uden afdækning. Vores sportslinoleum findes i dag i et utal af moderigtige farver, og med nye camouflage svejsninger fremstår overfladen næsten uden synlige samlinger.

Vi lægger mere end 60.000 m² sportsgulve om året. Med højt ansete internationale leverandører af gulvene, er kvalitet, løbende tests og udvikling en selvfølge og sikrer det bedste gulv for idrætsudøverne. Alle sportsgulve fra Virklund Sport opfylder den fælles europæiske standard for sportsgulve EN14904.

 

Virklund Sport har over 40 års erfaring i opstregning af sportsgulve. Vi er eksperter i at opstrege baner med de korrekte stregtyper på sportsgulve lavet af træ, kunststof og sportslinoleum. Virklund Sport opstreger altid baner i henhold til de forskellige idrætsforeningers reglementer, det vil altså sige at vi opstreger efter DHFs, DBUs osv. krav omkring korrekt opstregning.

Kontakt Vores rådgivere

Se alle medarbejdere

Marlene Matthiesen

Salgskonsulent

Jylland og Fyn

T:
+45 4035 7025
E:
LOADEMAIL[mm]DOMAIN[virklund-sport.dk]
+
Tilføj til adressebog

ANSVARSOMRÅDER:

Rådgivning

Salg

Opfølgning

Jakob Birck Petersen

Konsulent / Projektleder

Jylland og Fyn

T:
+45 6161 7486
E:
LOADEMAIL[jbp]DOMAIN[virklund-sport.dk]
+
Tilføj til adressebog

ANSVARSOMRÅDER:

Rådgivning

Salg og projektledelse

Opfølgning

Morten Friis

Salgskonsulent

Sjælland

T:
+45 6155 4756
E:
LOADEMAIL[mf]DOMAIN[virklund-sport.dk]
+
Tilføj til adressebog

ANSVARSOMRÅDER:

Rådgivning

Salg

Opfølgning

Rasmus Børsting

Salgskonsulent

Jylland og Fyn

T:
+45 3057 7837
E:
LOADEMAIL[rb]DOMAIN[virklund-sport.dk]
+
Tilføj til adressebog

ANSVARSOMRÅDER:

Rådgivning

Salg

Opfølgning

Lav dit eget inspirationskatalog