English dansk

Springgrav

Download som PDF

Virklund Sport har stor erfaring med etablering af springgrave – fra start til slut – og med vores interne eksperter, er vi en mere end kompetent samarbejdspartner. Gennem rådgivning og dialog med idrætten, arkitekten, entreprenøren og bygherren vælges den optimale løsning til den perfekte springgrav passende til idrætshallens aktiviteter. Virklund Sports springgrav anvendes af såvel gymnastikforeningen som skoleidrætten. Vores springgrav med klap er også særdeles velegnet til multihuse / multifunktionelle haller, der afholder arrangementer, hvor mange mennesker samles på et lille areal. Klappen er dimensioneret i henhold til DS/EN 1991-1-1 FU:2010 Tabel 6.2 - Nyttelast på gulve.

Valg af springgrav
Vores springgrav fås i to standardstørrelser, men kan også skræddersyes til det enkelte projekt. Oftest er vores springgrav 2,50 meter dyb. Det giver mulighed for at have en 101 cm tyk skummåtte, der kan hæves/sænkes til den ønskede højde (standard 140 cm). Virklund Sport tilbyder to standard madras mål: 4 x 6 m. og 6 x 6 m. Måtten i vores springgrav er en air-måtte, bestående af syv lag skum, heraf fire lag med luft kanaler. Skumlagene med luftkanaler ligger på kryds med to lag i hver sin retning for at sikre, at luften kan komme hurtigt ud af madrassen og for at sikre optimal støddæmpning og komfort for både springer og modtager. Skummåtten er afsluttet med 3x10 cm super soft skum - en skum som er meget elastisk og som har en meget høj rivestyrke samt et 3-delt / 2-farvet elastisk betræk, der sikrer en god springorientering og sikkerhed.
Hele springgraven er sikret af kantpuder, så ingen kommer i klemme mellem springgraven og hulkanten. Vores springgrav kan gemmes under en gulvklap med et sportsgulv som det omkringliggende, så hallen kan anvendes til andre idrætsgrene, når springgraven ikke er i brug. Vi bygger springgrave med eller uden hæve/sænkebund og opklappeligt gulvstykke.

Mere information

Springcenter, Lyngs Idrætsefterskole

Lyngs Idrætsefterskole har fået installeret et komplet springcenter fra Virklund Sport, som består af følgende: To stk. åbne springgrave, en fasttrack, en løsskumsgrav og fire stortrampoliner. Springcentret er en forbedret model af de springgravsløsninger, som Virklund Sport har leveret til gymnastikforeninger, skoleidrætten, idrætsefterskoler og elitegymnastikken i de sidste 20 år.

Kontakt Vores rådgivere

Se alle medarbejdere

Marlene Matthiesen

Salgskonsulent

Jylland og Fyn

T:
+45 4035 7025
E:
LOADEMAIL[mm]DOMAIN[virklund-sport.dk]
+
Tilføj til adressebog

ANSVARSOMRÅDER:

Rådgivning

Salg

Opfølgning

Jakob Birck Petersen

Konsulent / Projektleder

Jylland og Fyn

T:
+45 6161 7486
E:
LOADEMAIL[jbp]DOMAIN[virklund-sport.dk]
+
Tilføj til adressebog

ANSVARSOMRÅDER:

Rådgivning

Salg og projektledelse

Opfølgning

Morten Friis

Salgskonsulent

Sjælland

T:
+45 6155 4756
E:
LOADEMAIL[mf]DOMAIN[virklund-sport.dk]
+
Tilføj til adressebog

ANSVARSOMRÅDER:

Rådgivning

Salg

Opfølgning

Rasmus Børsting

Salgskonsulent

Jylland og Fyn

T:
+45 3057 7837
E:
LOADEMAIL[rb]DOMAIN[virklund-sport.dk]
+
Tilføj til adressebog

ANSVARSOMRÅDER:

Rådgivning

Salg

Opfølgning

Lav dit eget inspirationskatalog