English dansk

Virklund Sports historie

Glæden ved idræt er betinget af sikre rammer om udfoldelserne kombineret med veldesignede og solide redskaber.

Virklund Sport A/S er Danmarks førende leverandør af idrætsprojekter med fokus på at skabe optimale rammer for idrætsudøverne. Med et bredt sortiment indenfor sportsgulve, tribuner, hejsefoldevægge, omklædningsløsninger, multibaner, squashbaner, udendørs belægninger, samt idrætsudstyr til både skoler og haller, er Virklund Sport en yderst kompetent samarbejdspartner.

 

Vi spænder vidt - fra bredde til elite, fra skoleidræt til klubidræt, fra gymnastiksale og haller til udendørs idrætsanlæg og har gennem mere end fem årtier fungeret som idrætslivets stabile sparringspartner med professionel rådgivning og erfarne servicemontører over hele landet. Udover totalløsninger inden for idrætsprojekter tilbyder vi også et stort udvalg af serviceaftaler til sikring af idrætsanlæg.

2017

Virklund Sport idag

Virklund Sport er med over 60 års erfaring en yderst kompetent samarbejdepartner inden for idrættens verden, og leverer alt indenfor idrætsudstyr, rekvisitter og sportsbelægninger - både inde og ude.

2015

Opkøb af Abekatten Klatrevægge

Virklund Sport køber Abekatten Klatrevægge i marts 2015. Både hos Virklund Sport og Abekatten Klatrevægge er der glæde over aftalen, og en stærk tro på, at den nye konstellation vil styrke positionen i markedet.
 

2009

Sportsbyg A/S bliver et datterselskab

Sportsbyg A/S blev i 2009 et datterselskab af Virklund Sport i Silkeborg. Sportsbyg har siden 1976 udført sportsbelægninger - både indendørs og udendørs.
 

2001

Fusionering imellem Sportson og Virklund Sport A/S

To virksomheder blev lagt sammen under ét navn, da Sportson købte Virklund Sport A/S med Peter Stampe og Torben G. Pedersen som direktører.

1989

Navneændring fra Virklund Gymnastik- og Skolemontering

Virklund Gymnastik- og Skolemontering ændrer navn til Virklund Sport A/S i forbindelse med et lederskifte, hvor den sidste indehaver fra 1950’erne takker af.
 

1976

Egen smedeafdeling

Virklund Gymnastik- & Skolemontering fik egen smedeafdeling.

1972

De travle 70'ere og de orange biler

I halvfjerdserne blev der i de travleste perioder indrettet to haller om ugen, og i en periode blev der leveret og monteret 70 haller årligt. De orange biler sås over alt i det danske landskab.

1969

Fabrikken på Tindbjergvej/Korshøjvej blev bygget

Fabrikken på Tindbjergvej/Korshøjvej blev bygget. Nu var den årlige omsætning 15 gange så stor som i starten og nærmede sig de 5 millioner kroner.

1959

gymnastik og de gode gamle kendte redskaber

De første år handlede det om gymnastik og de gode gamle kendte redskaber: Buk, hest, plint, ringe, bomme, tove og skamler.

1956

Stiftelsen af Virklund Gymnastik- & Skolemontering

Virklund Gymnastik- & Skolemontering stiftes af Børge Madsen, Johannes Hedegaard, Aage Kristensen og Kristian Knudstrup.