English dansk

Frederiksbjerg skole

Download casen som pdf

Fysisk aktivitet fremmer læring - som et led i folkeskolereformen og den mere varierede skoledag er der sat fokus på motion og bevægelse i skolen. Og netop mere fysisk aktivitet i løbet af skoledagen styrker både elevernes læring og trivsel, viser en ny rapport fra Vidensråd for Forebyggelse. Frederiksbjerg skolen kan rumme 920 elever, og bygger på de nyeste principper for leg og læring med fokus på at bevægelse styrker indlæring, og er baseret på dynamiske rumligheder på hele skoles areal.

-Vi fik muligheden for at gentænke, hvordan vi gerne vil have, at børn går i skole. Vi ville ikke have en traditionel skole med røv-til-sæde-undervisning i mange timer, men en skole hvor eleverne slet ikke kan lade være med at bevæge sig aktivt. Vi afskaffer konceptet frikvarter, for undervisning bør ikke være noget, børnene skal have fri fra. Lektionerne skal være udviklende og aktive, og dertil kommer det som en naturlig forlængelse, at gange og fællesarealer inviterer til idræt, fortæller Jette Bjørn Hansen, skoleleder på Frederiksbjerg Skole.
Virklund Sport står for design og opførsel af et bredt udvalg af bevægelsesarealerne til mellemniveauet. De 40 bevægelsesstationer blev skitseret af Henning Larsen Arkitekter, men vi har fået til opgave at gentænke og videreudvikle idrætsstationerne, så de i højere grad lever op til ambitionerne. På Frederiksbjerg skolen er der virkelig sat fokus på idræt og tænkt idræt og bevægelse ind i hele byggeriet.

Vi har leveret følgende idrætsfaciliteter til Frederiksbjerg skole:

  • Motorikrum / motorikinstallation med klatrekasser, svævenet og stilkeskov.
  • Klatretrappe og Ninja bane moduler - romerske ringe og stilkeskoven
  • Organiske ribber og basketball kurve til gangareal
  • Twisterhjul og "prikker-på gulv" samt løbebane - malet på Pulastic gulvet, samt Pulastic sportsgulv

Case-brochure vedr. Frederiksbjerg skole - klik her >

Følgende indendørs idrætsfaciliteter blev bl.a. leveret til Frederiksbjerg skole

Vis alle

Kontakt vores rådgivere

Se alle medarbejdere

Marlene Matthiesen

Planner / Service

Denmark

T:
+45 4035 7025
E:
LOADEMAIL[marlene.matthiesen]DOMAIN[unisport.com]

Morten Friis

Sales Manager, Indoor

Sjælland

T:
+45 6155 4756
E:
LOADEMAIL[morten.friis]DOMAIN[unisport.com]

Ansvarsområder:

Rådgivning

Salg

Opfølgning

Mere information

Motorikrum - Frederiksbjerg skole

Nyudviklede idrætsrum understøtter skolereformen. Bevægelse styrker indlæring - derfor er der plads til idræt og bevægelse overalt på den nye Frederiksbjerg skole i Aarhus, med de nyskabende og motorisk udviklende idrætsfaciliteter fra Virklund Sport.

Lav dit eget inspirationskatalog