English dansk

Mosedeskolen

Download casen som pdf

Kunne du ikke tænke dig at gå i skole igen? Mosedeskolens nye idrætsfaciliteter fra Virklund Sport er helt unikke og nyskabende indenfor idrætsrum i skoler, bl.a. med et motoriklandskab ophængt i loftet af idrætshallen.

En Motorik netbane er et multifunktionelt rum, som uden tvivl også vil fungere som samlingspunkt for unge i hallen. Nettet udfordrer børnenes grundlæggende bevægelsesfærdigheder, når de bevæger sig gennem er net landskab. Materialet lægger op til utallige motoriske og sansemotoriske udfordringer. Det er et levende materiale, der former sig efter, hvordan det bruges. Børnenes bevægelser forplanter sig til hinanden, hvilket stiller krav til deres sociale interaktion. Når børnene bevæger sig i nettet, bliver de en del af rumdannelsen, der ændrer sig organisk og tager form efter børnenes leg. Nettets organiske og flydende former skaber interessante rumligheder, hvor gulv bliver til vægge og vægge bliver til loft.

 

INSPIRATIONSEVENT 2019Fremtidens skole med plads til idræt og bevægelse - en invitation til skoleledere, kommuner og arkitekter til at besøge Mosedeskolen i Greve.

Hvordan skaber man bevægelse i elevernes hverdag?
Deltag i vores arrangement, hvor vi sætter fokus på indretningen af fremtidens skole og idrætsfaciliteter. Vi tager udgangspunkt i de erfaringer som er gjort siden skolereformens start i 2014, samt ikke mindst på den positive indvirkning idræt har for børn og unges indlæringsevne...

TID OG STED:

Dato: Den 28. februar 2019
Tid: Kl. 13.00 - 17.00
Sted: Mosedeskolen, Greve

Tilmeldingsfrist: 25. januar 2019. Der er et begrænset antal pladser, så tilmeld dig hurtigst muligt. Når du har modtaget en bekræftelsesmail fra os, er du garanteret en plads.


TILMELD DIG HER >DAGENS PROGRAM:

13.00 – 13.30 Ankomst og registrering
Adresse: Mosedeskolen, Lilleholm 58, 2670 Greve, DK.

13.30 – 13.45 Velkommen til...
v. Adm. direktør Pernille France, Unisport Scandinavia ApS
Velkomst og kort præsentation af dagens program

13.45 – 14.30 Motion og bevægelse i fremtidens skoler
v. Lektor, cand. scient i idræt og sundhed Bodil Borg Høj
Et lille oplæg der vil sætte spot på følgende: En varieret og motiverende skoledag med bevægelse kan være med til at fremme elevernes læring, trivsel og sundhed. Det har forskningen vist gennem flere år. Nyere forskning har også vist, at flere idrætstimer gør eleverne mere aktive i fritiden, og nedsætter antallet af overvægtige - specielt blandt pigerne. Det afgørende er, hvordan vi rammesætter idræt og bevægelsesaktiviteterne. Alle aktører omkring skolen har indflydelse på at det lykkedes, vi skal sammen motivere eleverne til at deltage, så de får lyst til bevægelse!

14.30 – 15.00 Evalueringen af Skole+ projekterne
v. Mikael Hallstrøm Eriksen, Antropolog/konsulent, NIRAS A/S
Hvad virkede godt og hvorfor i Skole+ projekterne, og hvad skal der egentlig til for at komme godt fra start i sådanne projekter. Hvordan afdækker man de involverede parters (elever, skolepersonale, forældre, foreninger, fritidsbrugeres m.fl.) interesser?

15.00 – 15.30 Rundvisning på Mosedeskolen
På Mosedeskolen skal der være plads til at være både iagttager og aktiv deltager i et bevægelseslandskab, der appellerer bredt og kan anvendes på forskellig måde alt efter alder og temperament – bliv inspireret af de mange flotte løsninger.

15.30 - 15.45 Pause - der serveres en let anretning

15.45 – 16.30 Mosedeskolen – alsidig arkitektur med faciliteter, som understøtter bevægelses- og idrætsadfærd
v. Liv Bach Henriksen, Arkitekt MAA, Kjaer & Richter Arkitekter A/S.
Den nye Mosedeskolen er en mere alsidig og transparent arkitektur med fysiske rammer og faciliteter, som understøtter nytænkende pædagogik, bevægelses- og idrætsadfærd. Motorisk udfordrende miljøer, der motiverer børn og voksne til bevægelse på flere planer.

16.30 – 16.45 Dagens program rundes af
v. Adm. direktør Pernille France, Unisport Scandinavia ApS

16.45 - 17.00 MOVE TO LIVE - LIVE TO MOVE
Idræt og bevægelse er ikke kun for børn - få pulsen op inden du skal hjem. Prøv selv klatrevæggen, brandmandsstangen, trappen med tov, eller motoriknetbanen med klatreruserne.

Det er gratis at deltage. Ved afmelding efter den 25/01-19 eller hvis du udebliver på dagen, bliver du faktureret et no-show gebyr på 950 kr. til at dække vores omkostninger i forbindelse med arrangementet.

Følgende indendørs idrætsfaciliteter blev bl.a. leveret til Mosedeskolen

Vis alle

Kontakt vores rådgivere

Se alle medarbejdere

Marlene Matthiesen

Sales Manager, Indoor

Jylland

T:
+45 4035 7025
E:
LOADEMAIL[marlene.matthiesen]DOMAIN[unisport.com]

Ansvarsområder:

Rådgivning

Salg

Opfølgning

Morten Friis

Sales Manager, Indoor

Sjælland og Fyn

T:
+45 6155 4756
E:
LOADEMAIL[morten.friis]DOMAIN[unisport.com]

Ansvarsområder:

Rådgivning

Salg

Opfølgning

Rasmus Børsting

Sales Manager, Indoor

Jylland

T:
+45 3057 7837
E:
LOADEMAIL[rasmus.borsting]DOMAIN[unisport.com]

Ansvarsområder:

Rådgivning

Salg

Opfølgning

Mere information

Motorik netbane, Mosedeskolen

Kunne du ikke tænke dig at gå i skole igen? Mosedeskolens nye idrætsfaciliteter fra Virklund Sport er helt unikke og nyskabende indenfor idrætsrum i skoler, bl.a. med et motoriklandskab ophængt i loftet af idrætshallen.

Lav dit eget inspirationskatalog

NYT! Lav dit eget inspirationskatalog

På vores nye webside kan du nu lave dit eget inspirationskatalog og vælge ud fra vores store udvalg af idrætsprodukter og mange spændende cases:

  1. Klik på de produkter og tilhørende cases, du er interesseret i
  2. PDF kataloget sendes efter et par minutter til din mail

Bliv inspireret…!

  1. Klik på de produkter og tilhørende cases, du er interesseret i
  2. PDF kataloget sendes efter et par minutter til din mail
Ja, tak jeg vil gerne lave mit eget katalog