English dansk

Klatrefaciliteter

I mere end 25 år har vi fokuseret på at designe og producere klatrevægge, og uanset om din idé tager afsæt i en økonomisk ramme, en drøm eller en behovsanalyse, så er vi eksperter i at definere under hvilke konditioner klatreinstallationen skal fungere. Vores designeres kendskab til Nordens vejr og klima gør os til en meget smidig samarbejdspartner - vi går ikke af vejen for at justere eller ændre i projektet undervejs. Er der behov for det, kan vi designe og installere unikke klatreinstallationer på meget kort tid. Læs mere om hvordan du får du får en klatrevæg eller se de forskellige typer af klatrevægge herunder.

En klatrevæg eller anden form for bevægelsesfacilitet er i udgangspunktet unikke designs, som tilpasses brugernes ønsker og behov.

Det første skridt mod etableringen af en ny klatrevæg er at indhente inspiration til hvordan den kan se ud, både form, størrelse og farver.

Husk at klatrefaciliteterne altid tilpasses dine behov, så gå på jagt efter ideer til din nye klatrevæg her. Når du har fundet det du kan bruge, kan du automatisk få tilsendt et unikt og gratis inspirations katalog.

Cases: klatrefaciliteter ‐ her har vi bl.a. leveret Abekatten Klatrevægge

Abekatten Klatrevægge som hitter i haller og skoler lige nu - indendørs

Vis alle

Abekatten Klatrevægge som hitter i haller og skoler lige nu - udendørs

Vis alle
Lav dit eget inspirationskatalog