English dansk

Skoler

Fysisk aktivitet fremmer læring - som et led i folkeskolereformen og den mere varierede skoledag er der sat fokus på motion og bevægelse i skolen. Og netop mere fysisk aktivitet i løbet af skoledagen styrker både elevernes læring og trivsel, viser en ny rapport fra Vidensråd for Forebyggelse.

Virklund Sport kan bl.a. stå for design og opførsel af et bredt udvalg af bevægelsesarealerne til mellemniveauet. Vi har leveret det store projekt til Frederiksbjerg Skole i Aarhus. Her blev de 40 bevægelsesstationer skitseret af Henning Larsen Arkitekter, og vi fik til opgave at gentænke og videreudvikle idrætsstationerne, så de i højere grad levede op til ambitionerne.

På Frederiksbjerg skolen er der virkelig sat fokus på idræt. Der er tænkt idræt og bevægelse ind i hele byggeriet, som gør skolen og undervisningen helt unik.

Cases: Skoler ‐ her har vi bl.a. leveret idrætsrum - inde eller ude

Idrætsrum og udstyr som hitter på skolerne lige nu

Vis alle

Idrætsrum og udstyr som hitter på skolerne lige nu

Vis alle

Mere information

Motorikrum - Frederiksbjerg skole

Nyudviklede idrætsrum understøtter skolereformen. Bevægelse styrker indlæring - derfor er der plads til idræt og bevægelse overalt på den nye Frederiksbjerg skole i Aarhus, med de nyskabende og motorisk udviklende idrætsfaciliteter fra Virklund Sport.

Lav dit eget inspirationskatalog