English dansk
Klik på én af kategorierne for at se mere >

Innovative idrætsrum

Unisport Scandinavia kan skabe individuelle løsninger, og vi har mange års erfaring med indretning af idrætshaller og gymnastiksale. Der leveres selvfølgelig også idrætsudstyr til udendørs brug.

Nytidens fokus på fysisk aktivitet har betydet, at brugen af idrætshaller har ændret sig over de seneste år. Der er i dag behov for at kunne integrere flere forskellige idrætsgrene, for derved at motivere flere til at være fysisk aktive. Det er Unisport Scandinavias ambition at skabe multifunktionelle rum, hvor der netop er plads til forskellige idrætsgrene. 

I idrætshaller og gymnastiksale skal ribber, bomsæt, spejlvægge samt andre idrætsfaciliteter tilpasset til det enkelte rum. Fast udstyr og gymnastikredskaber monteres, så de nemt kan svinges ind til væggen og på den måde give plads til mange typer idræt, så hallen/gymnastiksalen kan anvendes til mere end bare traditionelt boldspil.

Med den viden om idræt, som vi har opnået igennem de sidste 60 år, er vi yderst kompetente til at rådgive om indretning af idrætsrum i forhold til de udfordringer, som skoler og haller står overfor nu. Der stilles store krav til at idrætsrum skal være multifunktionelle, og vi er altid klar til at bidrage med vejledning og idéer til optimale løsninger. Vores store team af kompetente konsulenter, projektledere og montører sørger for, at vi kan bidrage konstruktivt igennem hele processen, til idrætsrummet er klar til brug.

Find den rette kontaktperson her >

TOTALLEVERANDØR INDENFOR IDRÆTTENS VERDEN

Unisport tilbyder ekspert rådgivning - fra design, indretning, konstruktion, projektledelse, montage til service og vedligeholdelse

Kontakt Vores rådgivere

Se alle medarbejdere

Rasmus Børsting

Sales Manager, Indoor

Jylland

T:
+45 3057 7837
E:
LOADEMAIL[rasmus.borsting]DOMAIN[unisport.com]

Ansvarsområder:

Rådgivning

Salg

Opfølgning

Morten Friis

Sales Manager, Indoor

Sjælland

T:
+45 6155 4756
E:
LOADEMAIL[morten.friis]DOMAIN[unisport.com]

Ansvarsområder:

Rådgivning

Salg

Opfølgning

Trine Moesgaard

Sales Manager, Indoor

Fyn

T:
+45 3015 3634
E:
LOADEMAIL[trine.moesgaard]DOMAIN[unisport.com]

Nicolai Liebach

Sales Manager, Indoor

Jylland, Sjælland og Fyn

T:
+45 2232 6500
E:
LOADEMAIL[nicolai.liebach]DOMAIN[unisport.com]

Ansvarsområder:

Klatrevægge

Rådgivning

Salg

Opfølgning

Lav dit eget inspirationskatalog