English dansk

Motorik møbel

Download som PDF

Keingart arkitektfirma har, i samarbejde med Unisport Scandinavia, designet et motorik møbel, som gør det muligt at træne børns motoriske færdigheder på en sjov og anderledes måde. Keingart har stor erfaring med at transformere ældre idrætshaller og skoler til multianvendelige aktivitetscentre med inviterende idrætsfaciliteter, og dermed skabe rum til fremtidens bevægelsesbehov.

Motorik møblet har to primære funktioner; modulerne fungerer som et møbel man kan sidde på, men samtidig kan man kravle og udfolde sig fysisk indeni og udenpå modulerne.

Motorik møblet udfordrer således børns koordination, motorik, kropsspænding og styrke.

Med motorik møblet kan man skabe en æstetisk og praktisk anvendelig platform, som kan motivere børn til at være fysisk aktive. Møblet er opbygget af separate moduler, hvilket betyder, at møblet kan opbygges på nye og unikke måder, og ændre udtryk og aktivitet, og dermed forsat motivere brugerne. Modulerne har forskelligt indhold, som udfordrer børnene til både at kravle, klatre, og sno sig og dermed kan møblet være med til at stimulere brugerens generelle kropsbevidsthed og bevægelsesmønstre.

Forskning på området viser, at motoriske færdigheder er grundlaget for alt bevægelse. Det vil sige, at jo større motoriske evner, des lettere vil det være at tillære sig forskellige kropslige kompetencer. Yderligere viser flere og flere studier, at motoriske evner har afgørende betydning for børns indlæring. Med motorik møblet fra Unisport Scandinavia er det altså muligt at træne børns motoriske færdigheder på en legende måde, hvor det kun er fantasien der sætter grænser for brugen af modulerne.

Hvad indeholder et motorik møbel?

  • Fire forskellige motorik moduler som kan sammensættes efter ønske
  • Modulerne er 80 x 80 cm 
  • Modulerne fungerer både udenpå, som siddemøbel, og indeni som motorisk træningselement, der kan kombineres i en uendelighed.

Hvad er fordelene ved vores motorik møbel?

  • Stort og varierende antal aktivitetsmuligheder uanset brugernes alder eller motoriske færdigheder
  • Modulerbart og tilpasningsvenligt system, som kan opsættes i smalle gange og små rum, så vel som i store fællesrum i eksisterende lokaler
  • Inspirerer børn og unge til nye bevægelsesmønstre, og indeholder både siddefunktion og træningsmoduler.
  • Flot æstetisk udtryk og materialer i høj kvalitet

Motorikmøblet er patentbeskyttet og et registreret EU design.

kontakt Vores rådgivere

Se alle medarbejdere

Morten Friis

Sales Manager, Indoor

Sjælland

T:
+45 6155 4756
E:
LOADEMAIL[morten.friis]DOMAIN[unisport.com]

Ansvarsområder:

Rådgivning

Salg

Opfølgning

Rasmus Børsting

Sales Manager, Indoor

Jylland

T:
+45 3057 7837
E:
LOADEMAIL[rasmus.borsting]DOMAIN[unisport.com]

Ansvarsområder:

Rådgivning

Salg

Opfølgning

Lav dit eget inspirationskatalog