English dansk

Motorik netbane

Download som PDF

En Motorik netbane er et multifunktionelt rum, som uden tvivl også vil fungere som samlingspunkt for unge i hallen.

Unisport Scandinavia har allerede nu lavet motorik netbaner til en del skoler, som f.eks. Mosedeskolens nye idrætsfaciliteter som er helt unikke og nyskabende indenfor idrætsrum i skoler, bl.a. med et motoriklandskab ophængt i loftet af idrætshallen. Derudover har vi lavet motorik netbaner i forskellige størrelser, som kan til passes den enkelte hals behov. Nettet udfordrer børnenes grundlæggende bevægelsesfærdigheder, når de bevæger sig gennem er net landskab. Materialet lægger op til utallige motoriske og sansemotoriske udfordringer. Det er et levende materiale, der former sig efter, hvordan det bruges. Børnenes bevægelser forplanter sig til hinanden, hvilket stiller krav til deres sociale interaktion. Når børnene bevæger sig i nettet, bliver de en del af rumdannelsen, der ændrer sig organisk og tager form efter børnenes leg. Nettets organiske og flydende former skaber interessante rumligheder, hvor gulv bliver til vægge og vægge bliver til loft.

Kunne en motorik netbane være noget for jeres skole eller idrætshal - kontakt vores salgsafdeling og hør mere om mulighederne.

Mere information

Motorik netbane, Mosedeskolen

Kunne du ikke tænke dig at gå i skole igen? Mosedeskolens nye idrætsfaciliteter fra Virklund Sport er helt unikke og nyskabende indenfor idrætsrum i skoler, bl.a. med et motoriklandskab ophængt i loftet af idrætshallen.

Kontakt Vores rådgivere

Se alle medarbejdere

Rasmus Børsting

Sales Manager, Indoor

Jylland

T:
+45 3057 7837
E:
LOADEMAIL[rasmus.borsting]DOMAIN[unisport.com]

Ansvarsområder:

Rådgivning

Salg

Opfølgning

Morten Friis

Sales Manager, Indoor

Sjælland

T:
+45 6155 4756
E:
LOADEMAIL[morten.friis]DOMAIN[unisport.com]

Ansvarsområder:

Rådgivning

Salg

Opfølgning

Nicolai Liebach

Sales Manager, Indoor

Jylland, Sjælland og Fyn

T:
+45 2232 6500
E:
LOADEMAIL[nicolai.liebach]DOMAIN[unisport.com]

Ansvarsområder:

Klatrevægge

Rådgivning

Salg

Opfølgning

Lav dit eget inspirationskatalog