English dansk

Spærrenet og netvæg

Download som PDF

Unisport Scandinavia spærrenet, netvægge og beskyttelsesnet fremstilles efter mål og tilpasses hvert enkelt projekt. Nettene leveres i forskellige maskestørrelser - 5 eller 12 cm - afhængig af boldene, der skal fanges af nettet. Alle vores store spærrenet og netvægge er fremstillet i 2 mm rundflettet nylon og kantet i sider og bund med et kraftigt 8 mm reb.
I toppen af nettene er der monteret kraftige nylonringe til ophængning på stålwire. Ved siderne er der monteret nylonruller, der gør nettene nemme at betjene. Vi leverer også spærrenet med el-hejs til ekstra hjælp ved meget store net. Unisport Scandinavia hjælper gerne med råd vedrørende de forskellige muligheder for opdeling ved hjælp af net, og vores konsulenter kommer ligeledes gerne ud for at hjælpe med opmåling, forslag og lignende.

Mere information

Spærrenet og netvæg

Netvægge og spærrenet kan være med til at sikre muligheden for flere aktiviteter i hallen på samme tid. Virklund Sports spærrenet og beskyttelsesnet fremstilles efter mål og tilpasses hvert enkelt projekt. Vore konsulenter kommer gerne ud for at hjælpe med opmåling, forslag og lignende.

Kontakt Vores rådgivere

Se alle medarbejdere

Morten Friis

Sales Manager, Indoor

Sjælland

T:
+45 6155 4756
E:
LOADEMAIL[morten.friis]DOMAIN[unisport.com]

Ansvarsområder:

Rådgivning

Salg

Opfølgning

Rasmus Børsting

Sales Manager, Indoor

Jylland

T:
+45 3057 7837
E:
LOADEMAIL[rasmus.borsting]DOMAIN[unisport.com]

Ansvarsområder:

Rådgivning

Salg

Opfølgning

Lav dit eget inspirationskatalog