English dansk

Handicapvenligt omklædningsrum

Download som PDF

Eleverne på Synscenter Refnæs er enten svagsynede, blinde, fysisk eller psykisk handicappede. Det stiller specielle krav til omgivelserne, da området skal være synsvenligt indrettet. I forbindelse med de nyindrettede omklædningsrum er der valgt en omklædningsløsning fra Unisport Scandinavia. De nye bænke og knagerækker er fremstillet i kraftige farver og med special afskærmning, som er med til at sørge for, at brugerne nemmere kan orientere sig.

Unisport Scandinavia tekniske afdeling har ligeledes specialudviklet en hæve-sænke bænk til omklædningsrummene, der gør det nemmere for kørestolsbrugere at være mere mobile og selvhjulpne. Bænken er en version 2.0 af den el-drevne omklædningsbænk, som i 2014 blev kåret som Årets Nyhed på brancheudstilling Idræt - Kultur - Fritid

Den el-drevne omklædningsbænk fra Unisport Scandinavia giver en løsning på, hvordan der kan skabes endnu bedre omklædningsforhold for funktionshæmmede idrætsudøvere under hensynstagen til både idrætsudøverne, økonomien og miljøet.

Idræt kommer til at spille en langt større rolle end før både i skoler, haller og foreninger. Dette kræver et endnu større engagement fra alle implicerede parter, og det stiller krav til idræts- og omklædningsfaciliteterne, ikke mindst på grund af det øgede fokus på inklusion og på at alle kan dyrke idræt uanset ens fysiske formåen.

De mange fordele ved den multifunktionelle omklædningsbænk...

  • Bænken er designet med håndtag i siddefladen, som giver mulighed for at funktionshæmmede elever selv kan holde sig fast og dermed styrke deres balance samt evnen til at være selvhjulpen. Der er også mulighed for at benytte spændebånd, som sikrer, at idrætsudøverne ikke får overbalance med skader til følge.
  • På grund af sit design og sin størrelse kan bænken nemt monteres ind i et eksisterende omklædningsrum. Ved blot at fjerne en sektion af de nuværende omklædningsbænke kan hæve/ sænke bænken fastmonteres i gulv, og dermed gøre omklædningsrummet multianvendeligt. Dette er på samme tid en både økonomisk og miljøvenlig løsning på tilpasning af omklædningsrummet, da det ikke kræver en fuldstændig udskiftning af alle bænke. Bænken kan specialfremstilles i både bredde, dybde og højde, så den passer til både den enkelte bruger og omklædningsrummet.
  • Bænken hæves ved hjælp af el-drevet aktuator, som sikrer præcis indstilling og sikker betjening.

Kontakt Vores rådgivere

Se alle medarbejdere

Morten Friis

Sales Manager, Indoor

Sjælland

T:
+45 6155 4756
E:
LOADEMAIL[morten.friis]DOMAIN[unisport.com]

Ansvarsområder:

Rådgivning

Salg

Opfølgning

Nicolai Liebach

Sales Manager, Indoor

Jylland, Sjælland og Fyn

T:
+45 2232 6500
E:
LOADEMAIL[nicolai.liebach]DOMAIN[unisport.com]

Ansvarsområder:

Klatrevægge

Rådgivning

Salg

Opfølgning

Rasmus Børsting

Sales Manager, Indoor

Jylland

T:
+45 3057 7837
E:
LOADEMAIL[rasmus.borsting]DOMAIN[unisport.com]

Ansvarsområder:

Rådgivning

Salg

Opfølgning

Trine Moesgaard

Sales Manager, Indoor

Fyn

T:
+45 3015 3634
E:
LOADEMAIL[trine.moesgaard]DOMAIN[unisport.com]
Lav dit eget inspirationskatalog