English dansk

Skabe til omklædningsrum

Download som PDF

Rekvisitskabe
Garderobe og omklædningsrum kan indrettes med rekvisitskabe  eller stålskabe i alle størrrelser, så I kan få styr på rekvisitterne med specialindrettede skabe fra Unisport Scandinavia. I skabet har alle rekvisitter sin egen plads, det giver stor overskuelighed og er med til at forlænge rekvisitternes levetid. Skabene er fremstillet til at kunne tåle det intensive brug i skoler og idrætshaller, og er alle med lås og indbrudssikring. Standardskabene er fremstillet med melaminoverflade i lys eg eller antracitgrå.

Stålskabe
Vi tilbyder et omfattende modulopbygget sortiment af garderobeløsninger. Det kan anvendes i mange situationer og dækker mange forskellige opbevaringsbehov i f.eks. skolemiljøer, fitnesscentre og offentlige institutioner. Unisport Scandinavia stålskabe er gennemprøvet og udviklet over mange år, hvilket betyder, at det både er robust, funktionelt og skabt til at holde. De praktiske ventilationshuller i skabenes top er eksempeltvis ikke alene funktionelle, men indgår også som en del af løsningens samlede udtryk. Stålskabene fra Unisport Scandinavia giver muligheden for at skabe en optimal løsning, hvor der kan sammensættes antal rum, låsesystemer, farver m.m. efter ønske. De forstærkede enkeltpladede låger er overlappende og lukkes med fællesgreb eller cylinderlås.
Vi kan også tilbyde en ny og helt unik lyddæmpende låge i stål, som anvendes til at reducere rumklang og støj i f.eks. studie- og arbejdsmiljøer med helt op til 70% i forhold til normale stållåger. Den nye unikke lyddæmpende låge er en sammensætning af den velkendte sandwich stållåge tilført fyld af lyddæmpende, brandhæmmende og UV resistent skum. Lågen kan laves med forskellige udstansninger – runde eller aflange og selvfølgelig tilpasses vores stålskabe til det enkelte rums design - se udvalget i vores webshop eller kontakt vores salgsafdeling på tlf. 7020 0455 og hør nærmere vedr. de mange spændende muligheder.

Kontakt Vores rådgivere

Se alle medarbejdere

Rasmus Børsting

Sales Manager, Indoor

Jylland

T:
+45 3057 7837
E:
LOADEMAIL[rasmus.borsting]DOMAIN[unisport.com]

Ansvarsområder:

Rådgivning

Salg

Opfølgning

Morten Friis

Sales Manager, Indoor

Sjælland

T:
+45 6155 4756
E:
LOADEMAIL[morten.friis]DOMAIN[unisport.com]

Ansvarsområder:

Rådgivning

Salg

Opfølgning

Nicolai Liebach

Sales Manager, Indoor

Jylland, Sjælland og Fyn

T:
+45 2232 6500
E:
LOADEMAIL[nicolai.liebach]DOMAIN[unisport.com]

Ansvarsområder:

Klatrevægge

Rådgivning

Salg

Opfølgning

Trine Moesgaard

Sales Manager, Indoor

Fyn

T:
+45 3015 3634
E:
LOADEMAIL[trine.moesgaard]DOMAIN[unisport.com]
Lav dit eget inspirationskatalog