English dansk

Parket sportsgulv

Download som PDF

Unisport Scandinavia har flere års erfaring med fladeelastiske sportsgulve med overflader af parket. Brædderne fås i flere forskellige dimensioner og tykkelser, men er alle tilpasset vore underkonstruktioner (elastflex, sportsflex og boflex). Sportsparket fås fra 14 til 23 mm brædder når det gælder elastflex og sportsflex - boflexgulvet er et færdigt produkt på i alt 28 mm. Overfladerne består af henholdsvis bøg, ask eller ahorn i forskellig sortering alt efter ønske.

Vi lægger mere end 60.000 m² sportsgulve om året. Med højt ansete internationale leverandører af gulvene, er kvalitet, løbende tests og udvikling en selvfølge og sikrer det bedste gulv for idrætsudøverne. Alle sportsgulve fra Unisport Scandinavia opfylder den fælles europæiske standard for sportsgulve EN14904.

Fordele

Overordnet set kan der nævnes tre fordele ved brug af sportsparket som gulvtype:

• Sportsparket er en rigtig god fladeelastisk overflade, som stadig foretrækkes af mange idrætsudøvere

• Sportsparket er et miljørigtigt valg med en smuk overflade i naturtræ.

• Sportsparket kan renoveres og fuldafslibes, så gulvet igen efter en lang årrække med hårdt slid fremstår som et helt nyt halgulv.

 

Vi har over flere års erfaring i opstregning af sportsgulve. Vi er eksperter i at opstrege baner med de korrekte stregtyper på sportsgulve lavet af træ, kunststof og sportslinoleum. Vi opstreger altid baner i henhold til de forskellige idrætsforeningers reglementer, det vil altså sige at vi opstreger efter DHFs, DBUs osv. krav omkring korrekt opstregning.

Mere information

Parket sportsgulv, Campus Aarhus C.

Her ses hvordan parketgulvet bliver lagt i én af de mange idrætshaller i de tidligere CERES bygninger, som nu danner rammerne om VIA Campus Aarhus C.

Kontakt Vores rådgivere

Se alle medarbejdere

Morten Friis

Sales Manager, Indoor

Sjælland

T:
+45 6155 4756
E:
LOADEMAIL[morten.friis]DOMAIN[unisport.com]

Ansvarsområder:

Rådgivning

Salg

Opfølgning

Lav dit eget inspirationskatalog