English dansk

Pulastic Facelift

Download som PDF

Pulastic har været anvendt til idrætsfaciliteter i Danmark siden 1976. Vi har solgt Pulastic gulve med argumentet om holdbarhed, bæredygtighed og muligheden for renovering med et lavt omkostningsniveau – et såkaldt FaceLift! For de tidlige anlæg af Pulastic er det altså nu ved at være tid til at FaceLifte spillebanerne. Det giver hallen en række muligheder at de valgte Pulastic i første omgang, for Pulastic skal ikke undskiftes – det skal opfriskes.

Et FaceLift giver følgende muligheder:

 • FaceLift giver en helt ny overflade at spille på. Det betyder at friktionen bliver afstemt til standarden for eksempelvis håndbold og at banen bliver helt ensartet at spille på. Det vil reducere klubbernes skadefrekvens og gøre hallen mere attraktiv at spille i.
 • Revurdering af opstregning i hallen. Specielt giver det mulighed for at blive opdateret på de nyeste regler vedr. opstregning.
 • Ikke kun opstregningen men også hele gulvet farve kan revurderes. Har man til eksempel en lidt mørk hal hvor man ønsker et mere imødekommende miljø, kan et FaceLift være den perfekte løsning.
 • FaceLift er en anledning til at skifte til nye bøsninger, hvis man har gamle slidte bøsninger eller bøsninger der ikke passer til de nye anvendelser af hallen – som f.eks. indendørs Parkour.
 • Et FaceLift er omfattet af 5 års garanti fra Virklund Sport.

Fakta om FaceLift
Det specielle ved PU gulvet er, at vi ikke fjerner materiale og derved svækker gulvets styrke. Vi binder derimod et nyt lag til det eksisterende gulv efter nedenstående fremgangsmåde:

 • Grundig afvaskning af gulvet med specialmiddel.
 • Slibning af gulvet for at sikre vedhæftning af ny belægning.
 • Reparation af større skader i gulvet.
 • Højderegulering af flanger og beslag til badminton, volleyball, håndbold, net m.v. Nye flanger lægges.
 • Udlægning af nyt lag Pulastic FL selvnivellerende polyuretan. Et materiale med god flydeevne og stor styrke. Lagtykkelse på 1 mm.
 • Udlægning af vandbaseret Pulastic Topcoating.
 • Ny opstregning af baner.

Mere information

Pulastic sportsgulv, Brabrand Hallen

PULASTIC er et langtidsholdbart, selvnivellerende, homogent (uden fuger og med ensartet friktion) og fugefrit produkt, der anvendes som punktelastisk sportsgulv og som belægning på fladeelastiske underkonstruktioner (og bliver derved kombielastisk).

Se alle medarbejdere

Marlene Matthiesen

Planner / Service

Jylland

T:
+45 4035 7025
E:
LOADEMAIL[marlene.matthiesen]DOMAIN[unisport.com]

Rasmus Børsting

Sales Manager, Indoor

Jylland

T:
+45 3057 7837
E:
LOADEMAIL[rasmus.borsting]DOMAIN[unisport.com]

Ansvarsområder:

Rådgivning

Salg

Opfølgning

Morten Friis

Sales Manager, Indoor

Sjælland og Fyn

T:
+45 6155 4756
E:
LOADEMAIL[morten.friis]DOMAIN[unisport.com]

Ansvarsområder:

Rådgivning

Salg

Opfølgning

TOTALLEVERANDØR INDENFOR IDRÆTTENS VERDEN

Unisport tilbyder ekspert rådgivning - fra design, indretning, konstruktion, projektledelse, montage til service og vedligeholdelse

Lav dit eget inspirationskatalog

Virklund Sport by Unisport

Unisport Scandinavia overtog i 2018 Virklund Sport, og vi er i dag markedsledende leverandør af idrætsfaciliteter i Skandinavien. Vores viden og erfaring er nu endnu bredere, både hvad angår Indoor og Outdoor idræt, og i Danmark er vi 40 medarbejdere fordelt på lokaliteterne i Virklund og i Værløse. 

 • Unisport er i Danmark, Sverige, Norge, Finland og England.
 • Vi har en omsætning på over 1 mia. Dkkr.
 • Mere end 9.000 afsluttede projekter i Norden.

Unisport Scandinavia overtog i 2018 Virklund Sport, og vi er i dag markedsledende leverandør af idrætsfaciliteter i Skandinavien. Vores viden og erfaring er nu endnu bredere, både hvad angår Indoor og Outdoor idræt, og i Danmark er vi 40 medarbejdere fordelt på lokaliteterne i Virklund og i Værløse.

Ja tak, jeg skal have fat i en medarbejder