En del af Unisport Scandinavia ApS unisport
English dansk

Pulastic sportsgulv

Download som PDF

De multifunktionelle PULASTIC sportsbelægninger anvendes, hvor der stilles store krav til de sportsfunktionelle egenskaber, høj styrke og lave vedligeholdelsesomkostninger.

Fordele
Nedenfor er beskrevet overordnet fire fordele ved PULASTIC sportsgulve:
• PULASTIC er miljøvenligt og indeholder ikke organiske opløsningsmidler, PVC (vinyl) eller phthalater. Gulvbelægningen opfylder de miljøkrav, der i dag stilles af flere offentlige og private bygherrer.
• PULASTIC er et 2-komponent kunstigt fremstilet gummiprodukt, hvor hovedingrediensen er planteolie. Det er fremstillet i henhold til ISO 9001:2000 (produktkvalitetskontrol) og ISO 14001 (miljøforhold).
• PULASTIC kan uden brug af beskyttende køreplader anvendes i forbindelse med teleskoptribuner, og sportsgulvet er modstandsdygtigt over for indtrykningsmærker.
• PULASTIC belægningen har en livscyklus på ca. 20 år. Der er eksempler på belægninger, som har eksisteret i 40 år. Den lange levetid og de lave vedligeholdelses- og rengøringsomkostninger gør PULASTIC til den mest optimale og økonomiske sportsgulvinvestering på sigt.

Teknisk info
PULASTIC er et langtidsholdbart, selvnivellerende, homogent (uden fuger og med ensartet friktion) og fugefrit produkt, der anvendes som punktelastisk sportsgulv og som belægning på fladeelastiske underkonstruktioner (og bliver derved kombielastisk). Gulvet har høj mekanisk styrke, der gør, at belægningen bibeholder sine sportsfunktionelle og brugspraktiske egenskaber gennem hele forløbet. PULASTIC er, udover at være værdsat af sportsudøvere, samtidig i stand til at opfylde andre relevante krav til en multianvendelig hal - f.eks. kan anvendelse af teleskoptribuner og afholdelse af messer og koncerter ske direkte på sportsgulvet uden brug af beskyttelse i form af andet gulv eller plader. Der anvendes en REGUPOL gummimåtte som stødabsorberende materiale. Opbygningen med et kubisk gummigranulat uden lukke celler gør, at belægningen bevarer de stødabsorberende egenskaber under hele sportsgulvets levetid. PULASTIC som punktelastisk overflade er en god beskyttelse til lette personer (børn). Vælges PULASTIC sportsgulv med en fladeelastisk underkonstruktion, bliver sportsgulvet kombielastisk, hvilket beskytter optimalt mod micro trauma (læsioner) i knogler og led, og dermed kan forlænge forskellige sportskarrierer.

Levetiden på gulvet er i princippet uendelig. Efter ca. 20 års brug, kan PULASTIC sportsgulvet renoveres med en "facelift" bestående af 1 mm ny polyuretan belægning samt en topcoating. Ved et "facelift" kan der selvfølgelig skiftes til en ny af vores mange farver, ligesom nye opstregningsfarver kan vælges. Ved et "facelift" opnås igen fem års garanti, som ved et nyt sportsgulv. PULASTIC er i øvrigt vedligeholdelsesfrit bortset fra vask. En jævn, fugefri og diffusionstæt overflade gør rengøringen enkel. Belægningen tåler udlægning af væsker til fjernelse af f.eks. harpiks (en vedligeholdelses- og rengøringsvejledning kan rekvireres). PULASTIC er desuden indeklimatestet (VOC). Med højt ansete internationale leverandører af gulvene, er kvalitet, løbende tests og udvikling en selvfølge og sikrer det bedste gulv for idrætsudøverne. Alle sportsgulve fra Virklund Sport opfylder den fælles europæiske standard for sportsgulve EN14904.

 

Virklund Sport har over 40 års erfaring i opstregning af sportsgulve. Vi er eksperter i at opstrege baner med de korrekte stregtyper på sportsgulve lavet af træ, kunststof og sportslinoleum. Virklund Sport opstreger altid baner i henhold til de forskellige idrætsforeningers reglementer, det vil altså sige at vi opstreger efter DHFs, DBUs osv. krav omkring korrekt opstregning.

Mere information

Pulastic sportsgulv, Brabrand Hallen

PULASTIC er et langtidsholdbart, selvnivellerende, homogent (uden fuger og med ensartet friktion) og fugefrit produkt, der anvendes som punktelastisk sportsgulv og som belægning på fladeelastiske underkonstruktioner (og bliver derved kombielastisk).

Kontakt Vores rådgivere

Se alle medarbejdere

Rasmus Børsting

Sales Manager, Indoor

Jylland

T:
+45 3057 7837
E:
LOADEMAIL[rasmus.borsting]DOMAIN[unisport.com]

Ansvarsområder:

Rådgivning

Salg

Opfølgning

Marlene Matthiesen

Sales Manager, Indoor

Jylland

T:
+45 4035 7025
E:
LOADEMAIL[marlene.matthiesen]DOMAIN[unisport.com]

Ansvarsområder:

Rådgivning

Salg

Opfølgning

Morten Friis

Sales Manager, Indoor

Sjælland og Fyn

T:
+45 6155 4756
E:
LOADEMAIL[morten.friis]DOMAIN[unisport.com]

Ansvarsområder:

Rådgivning

Salg

Opfølgning

Lav dit eget inspirationskatalog

NYT! Lav dit eget inspirationskatalog

På vores nye webside kan du nu lave dit eget inspirationskatalog og vælge ud fra vores store udvalg af idrætsprodukter og mange spændende cases:

  1. Klik på de produkter og tilhørende cases, du er interesseret i
  2. PDF kataloget sendes efter et par minutter til din mail

Bliv inspireret…!

  1. Klik på de produkter og tilhørende cases, du er interesseret i
  2. PDF kataloget sendes efter et par minutter til din mail
Ja, tak jeg vil gerne lave mit eget katalog