English dansk

Underkonstruktioner

Download som PDF

Et sportsgulvs sportslige anvendelse skal altid vurderes og matches med den rigtige tekniske konstruktion, så idrætsudøverne bliver beskyttet mod skader. Unisport Scandinavia har i mange år arbejdet med udviklingen af sportsgulve og har også igennem flere år arbejdet sammen med specialforbundene om at skabe ultimative forhold for udøverne i store kendte idrætsarenaer. Udviklingsarbejde, undersøgelser, tests og et tæt mangeårigt samarbejde med højt ansete internationale leverandører har gjort Virklund Sport til danske sværvægtere, der ikke går på kompromis med kvaliteten og tager optimalt hensyn til miljøet.

Vælg det rette sportsgulv
Et sportsgulv er en langsigtet investering. At vælge et sportsgulv, der passer til det aktuelle behov kræver derfor indsigt og rådgivning. Vores sportsgulve er opdelt i 3 forskellige kategorier:

  • Punktelastisk sportsgulv - Et flexibelt, blødt gulv, hvor deformationen kun sker, der hvor gulvet belastes.
  • Fladeelastisk sportsgulv - Flexibelt gulv med et bredt område af deformation.
  • Kombielastisk sportsgulv - Et fladeelastisk gulv med en punktelastisk overflade. Deformationsområdet er meget bredt, men deformationen sker primært der, hvor gulvet belastes.

Underkonstruktioner:

  • Actiflex - et fladeelastisk 3-strip hårdttræ sportsgulv med indbygget stødabsorbering. Godkendt i.h.t. EN14904 krav til sportsfunktionalitet. 
  • Boflex & Boflex Champion - et patenteret fladeelastisk sportsgulv med stødabsorbering indbygget i konstruktionen. Boflex er derfor et ideelt sportsgulv til multihaller med teleskoptribuner og der også har arrangementer som f.eks. messer og koncerter. Denne konstruktion kan opbygges med en overflade af pulastic, sportslinoleum eller parket. Beskrivelser og billeder er vejledende.
  • Duflex - et fladeelastisk sportsgulv, der er velegnet til idrætshaller og gymnastiksale. Duflex er p.g.a. den lave indbygningshøjde meget anvendelig som renoveringsgulv på eksisterende sportsgulv. Duflex udmærker sig desuden ved, at Pulastic kan udlægges direkte på underkonstruktionen, og den punktelastiske måtte kan udelades.
  • Elastflex og Elastflex Multi - et fladeelastisk sportsgulv, der er velegnet til multisportshaller. Konstruktionen er ligeledes velegnet som renoveringsgulv på eksisterende sportsgulv. Denne underkonstruktion kan opbygges med en overflade af Pulastic, Sportslinoleum, Vinyl eller Parket.
  • Sportsflex og Sportsflex 70 - et strøopbygget, fladeelastisk sportsgulv, der tilgodeser de fleste idrætsgrenes behov. Denne underkonstruktion kan opbygges med en overflade af pulastic, sportslinoleum, vinyl eller parket. Blændstrøernes tætte placering gør, at gennemtrædninger ikke forekommer.

Alle sportsgulve fra Unisport Scandinavia opfylder den fælles europæiske standard for sportsgulve EN14904. Vi lægger mere end 60.000 m² sportsgulve om året, og med højt ansete internationale leverandører af gulvene, er kvalitet, løbende tests og udvikling en selvfølge og sikrer det bedste gulv for idrætsudøverne.

Kontakt Vores rådgivere

Se alle medarbejdere

Morten Friis

Sales Manager, Indoor

Sjælland

T:
+45 6155 4756
E:
LOADEMAIL[morten.friis]DOMAIN[unisport.com]

Ansvarsområder:

Rådgivning

Salg

Opfølgning

Lav dit eget inspirationskatalog