English dansk

Trampolingrav

Download som PDF

Trampolingrave er ligeledes et kerneprodukt hos Unisport Scandinavia, og vi har eksperter klar til at hjælpe dig med den helt rigtige løsning.

Der er mange faktorer og personer, der skal tages hensyn til, når der skal etableres en ny spring- eller trampolingrav. Alle tanker fra såvel arkitekt som idrætsudøvere tages således med i overvejelserne, når vi er inde over et projekt som dette.

En trampolingrav kan give ekstra muligheder i en springgrav, og f.eks. kan en stortrampolin eller en dobbelt trampolinbund give mulighed for helt nye/anderledes øvelser. Placering, indretninger og design klarer vi sammen, således at den optimale løsning i netop det enkelte tilfælde vælges.

Vi bygger springgrave med eller uden hæve/sænkebund og opklappeligt gulvstykke.
Springgraven kan endvidere leveres med eller uden trampolinbund.

Mere information

Springcenter, Lyngs Idrætsefterskole

Lyngs Idrætsefterskole har fået installeret et komplet springcenter fra Virklund Sport, som består af følgende: To stk. åbne springgrave, en fasttrack, en løsskumsgrav og fire stortrampoliner. Springcentret er en forbedret model af de springgravsløsninger, som Virklund Sport har leveret til gymnastikforeninger, skoleidrætten, idrætsefterskoler og elitegymnastikken i de sidste 20 år.

Kontakt Vores rådgivere

Se alle medarbejdere

Rasmus Børsting

Sales Manager, Indoor

Jylland

T:
+45 3057 7837
E:
LOADEMAIL[rasmus.borsting]DOMAIN[unisport.com]

Ansvarsområder:

Rådgivning

Salg

Opfølgning

Morten Friis

Sales Manager, Indoor

Sjælland

T:
+45 6155 4756
E:
LOADEMAIL[morten.friis]DOMAIN[unisport.com]

Ansvarsområder:

Rådgivning

Salg

Opfølgning

Lav dit eget inspirationskatalog