English dansk

Rutesætning - udendørs

Download som PDF

Rutebygning er en vigtig del af klatring. Det er her man skaber al den variation og balance i træningen som gør klatring til fantastisk træning. Vi har fokus på variation i vores væg design og derfor tilbyder vi også rutebygning på alle niveauer.


Vi inddeler rutebyg i 3 typer:

Oplevelsesklatring
Focus på imitation af naturklatring. Vores rock attraction vægge er et super eksempel på den yderste konsekvens i vores oplevelsesklatring. Også lethed i klatreoplevelsen vægtes. Ruten skal give sig selv og gøre klatreoplevelsen ubesværet.

Træning
Her er fokus skiftet til specielle elementer af klatring - dyno, pocho, kneedrop osv. Typisk drejer det sig om at få inspiration til sætning af denne type klatring. Træning kan også handle om læring hvor man laver tekniske løsninger på svære bevægelser. Trænings ruter har en stor motorisk indlæring og kan sagtens benyttes til børn, hvis man holder fokus fra fysisk max udfoldelse. Typisk anbefaler vi ikke specifikt fokus på fysik hos børn indtil 16 år.

Konkurrence
Her skal alle aspekter af klatring prøves hos udøveren og det stiller store krav til rutebyggeren. Vi er gerne behjælpelige i tæt sparring med klubben om det ønskede niveau. Ydermere skal der være fokus på præsentation af klatring i rutebygning til konkurrencer.

Hvis man har brug for hjælp til rutebygning i børnehaven eller til et klubmesterskab er vi altid åbne for at lave et tilbud på netop jeres behov. Vi lægger stor vægt på rutebygning og lader det gerne indgå i samtalen om bygning af ny klatrevæg, så vi sikrer en mangeartet og spændende klatreoplevelse.

Kontakt vores rådgivere

Se alle medarbejdere

Nicolai Liebach

Sales Manager, Indoor

Jylland, Sjælland og Fyn

T:
+45 2232 6500
E:
LOADEMAIL[nicolai.liebach]DOMAIN[unisport.com]

Ansvarsområder:

Klatrevægge

Rådgivning

Salg

Opfølgning

TOTALLEVERANDØR INDENFOR IDRÆTTENS VERDEN

Unisport tilbyder ekspert rådgivning - fra design, indretning, konstruktion, projektledelse, montage til service og vedligeholdelse

Lav dit eget inspirationskatalog