English dansk
Klik på én af kategorierne for at se mere >

Kunststof belægning

Kunststofbelægninger kan anvendes mange steder, bl.a. på atletikbaner og -anlæg, i skolegårde, ved multibaner eller på boldspilbaner. Vi nyanlægger, renoverer og vedligeholder atletikanlæg fra små skoleanlæg til de største atletikstadions beregnet til både nationale og internationale mesterskaber.

Vores SkanFall faldunderlag lever op til de standarder, som defineres af Teknologisk Institut og bidrager til størst mulig sikkerhed på legepladsen. SkanFall er i dag Danmarks absolut førende fugefrie faldunderlag af gummi og anvendes i mange kommuner landet over.

Til multibaner tilbyder vi forskellige typer af kunststofbelægninger. Både tætte og vandgennemtrængelige systemer, som alle fungerer fint i forbindelse med den daglige og hyppige brug af en multibane. Vi har 30 års erfaring med kunststofbelægning, og fungerer som leverandør og sparringspartner hele projektet igennem, så I er garanteret en optimal løsning.

I samarbejde med kreative projekterende og fremsynede bygherrer, har vi også de seneste år anlagt en del sports- og opholdsarealer på tagflader af store og små bygninger på skoler og idrætshaller rundt omkring i Danmark.

Vi har en udbygget og topmoderne maskinpark, der kan klare enhver opgave med såvel anlæg som vedligeholdelse af kunststofbelægninger og vores leverandører er de største og førende, vesteuropæiske producenter af råvarer til kunststofbelægninger.

TOTALLEVERANDØR INDENFOR IDRÆTTENS VERDEN

Unisport tilbyder ekspert rådgivning - fra design, indretning, konstruktion, projektledelse, montage til service og vedligeholdelse

Kontakt vores rådgivere

Se alle medarbejdere

jan Lyngemark

Head of Sales, Outdoor

Denmark

T:
+45 5080 0523
E:
LOADEMAIL[jan.lyngemark]DOMAIN[unisport.com]

Jens Thousgaard

Sales Manager, Outdoor

Jylland

T:
+45 4064 1250
E:
LOADEMAIL[jens.thousgaard]DOMAIN[unisport.com]
Lav dit eget inspirationskatalog