En del af Unisport Scandinavia ApS unisport
English dansk

Omnistadium multibane

Download som PDF

Den robuste konstruktion og Omnistadiums design giver en følelse af at være på et rigtig stadium. Konstruktionen er baseret på design af velkendte fodboldstadions, og udover fodbold er banen også velegnet til andre boldspil, såsom basketball og volleyball. Omnistadium er modulopbygget. Som et resultat af den modulære opbygning og de forskellige væghøjder, kan Omnistadium konstrueres i forskellige dimensioner efter ønske.

Høj kvalitet
Omnistadium er bevis på, at støjgener ved multibaner kan reduceres til et minimum. Dette realiseres ved en meget stiv gitterkonstruktion med ekstra vibrationsisolatorer og hule stål stolper. Den robuste konstruktion og kvaliteten af de anvendte materialer sikrer, at Omnistadium kun kræver minimal vedligeholdelse. Desuden gives der en garanti på ikke mindre end 21 år på Omnistadium som bevis for dens holdbarhed!

Multifunktionel
Afhængigt af den valgte model, kan Omnistadium være brugbar for flere idrætsgrene, låses af om aftenen, eller være åben hele året rundt. De anvendte materialer og konstruktionen sikrer fuld rebound, og garanterer optimale forhold for idrætsudøvere. Fodbold, basketball, volleyball, håndbold, tennis eller badminton, alt er muligt med Omnistadium.

Omnistadium er TÜV certificeret. Et TÜV certifikat, er et tysk certifikat, der bekræfter, at et produkt overholder givne TÜV kvalitets- og sikkerhedsstandarder. I forbindelse med Omnistadium er det normen DIN EN 15312/A1:2010.

Mere information

Omnistadium multibane

Multibanen Omnistadium fra Virklund Sport har et unikt design og en robust konstruktion, hvilket giver en følelse af at være på et rigtig stadium. Konstruktionen er baseret på design af velkendte fodboldstadions, og udover fodbold er banen også velegnet til andre boldspil, såsom basketball og volleyball. Omnistadium er bevis på, at støjgener ved multibaner kan reduceres til et minimum. Dette realiseres ved en meget stiv gitterkonstruktion med ekstra vibrationsisolatorer og hule stål stolper.

Kontakt vores rådgivere

Se alle medarbejdere

jan Lyngemark

Head of Sales, Outdoor

T:
+45 50 80 05 23
E:
LOADEMAIL[jan.lyngemark]DOMAIN[unisport.com]

Tommy Bay-Hansen

Sales Manager, Outdoor

Jylland, Fyn og Sjælland

T:
+45 30 73 65 56
E:
LOADEMAIL[tommy.bay-hansen]DOMAIN[unisport.com]

Per Ørum

Sales Manager, Outdoor

Jylland, Fyn og Sjælland

T:
+45 50 91 90 49
E:
LOADEMAIL[per.orum]DOMAIN[unisport.com]
Lav dit eget inspirationskatalog

NYT! Lav dit eget inspirationskatalog

På vores nye webside kan du nu lave dit eget inspirationskatalog og vælge ud fra vores store udvalg af idrætsprodukter og mange spændende cases:

  1. Klik på de produkter og tilhørende cases, du er interesseret i
  2. PDF kataloget sendes efter et par minutter til din mail

Bliv inspireret…!

  1. Klik på de produkter og tilhørende cases, du er interesseret i
  2. PDF kataloget sendes efter et par minutter til din mail
Ja, tak jeg vil gerne lave mit eget katalog