English dansk

Udendørs idrætsanlæg

Download som PDF

Vi har også stor erfaring med at etablere udendørs idrætsanlæg, hvor vi fungerer som totalleverandør, idet vi ofte både leverer idrætsudstyr og idrætsbelægning til et projekt. Vi indgår også tit i tæt samarbejde med hovedentreprenøren eller arkitekten, og bidrager med mange års erfaring i forhold til etablering af idrætsanlæg - både med fokus på kvalitet men også med fokus på holdbarhed i forhold til det danske vejr. Udover at tilbyde forskellige typer idrætsbaner, så som multibaner, basket- og tennisbaner, pannabaner og flexfodboldbaner, kan vi naturligvis også tilbyde et stort udvalg af udendørs idrætsbelægninger.

Dansk Supermarked har etableret et stort idrætsanlæg for deres ansatte. For at styrke medarbejdernes arbejdsglæde og fokus på sundhed har detailhandelsgiganten i samarbejde med Unisport Scandinavia og Hovedgård Entreprenørforretning opført et af landets største virksomhedsejede idrætsanlæg. Banerne er en gave fra Salling Fondene. En beachvolleybane, to tennisbaner samt to multibaner giver de ansatte mulighed for at dyrke adskillige former for sport - lige uden for kontoret. De næsten 500 medarbejdere, der siden 2010 har haft deres daglige gang i Dansk Supermarkeds enorme lager- og kontorbygning i Årslev vest for Aarhus, kan nu pakke tennisketcher og fodboldstøvler i attachemappen på vej til arbejde.

En entreprenant medarbejder har oprettet en lukket facebookgruppe, hvor man let finde kan holdkammerater og modstandere til de forskellige sportsgrene. På få dage havde gruppen 348 medlemmer. Idrætsanlægget bidrager til, at vores medarbejdere kan træne, dyrke sport og leve sundt, samtidig med at det styrker det sociale sammenhold på arbejdspladsen, forklarer Sussi Staugaard, project manager i Dansk Supermarked. Vi mærker også stigende interesse fra private virksomheder, selvom kernekunderne stadig er haller, skoler og idrætsforeninger. For fem år siden var der absolut ingen private selskaber, der investerede i sådanne anlæg på egen grund. Men i de seneste år har Unisport Scandinavia opført en række sportsfaciliteter for erhvervslivet rundt om i landet.

Kontakt vores rådgivere

Se alle medarbejdere

jan Lyngemark

Head of Sales, Outdoor

Denmark

T:
+45 5080 0523
E:
LOADEMAIL[jan.lyngemark]DOMAIN[unisport.com]

Jens Thousgaard

Sales Manager, Outdoor

Jylland

T:
+45 4064 1250
E:
LOADEMAIL[jens.thousgaard]DOMAIN[unisport.com]
Lav dit eget inspirationskatalog