English dansk

Design

Få den rette rådgivning i designprocessen
I dag er idræt meget mere end de traditionelle discipliner og idrætsudøverne stiller krav om at idrætsfaciliteterne skal være effektive og udfordrende på alle niveauer. Faciliteterne skal være multifunktionelle og være indrettet, så de understøtter individuelle og fælles behov, sociale og sportslige udfoldelser, og kunne bidrage til motorisk udvikling af den enkelte idrætsudøver. Når eliteudøvere skal udvikles, tages der afsæt i en kravs- og kapacitetsanalyse. Vi benytter os af de samme principper, når vi er i dialog med vores kunder. For os er det vigtigt, først at få afklaret hvad faciliteterne skal bruges til og hvem der skal bruge dem, før vi går i gang med at finde de produkter som vil være bedst egnede – det mener vi, er fundamentalt for at opnå succes og fuld tilfredshed med den valgte idrætsløsning. Det væsentligste i designprocessen er at forhold sig til og beslutte sig udfra, hvad idrætsrummet skal kunne. Den rette rådgivning i designprocessen sikrer, at I får en spændende løsning, som benyttes maksimalt. Vores produktdesignere har en lang og bred erfaring inden for idrættens verden vedr. indretning af idrætsrum. Vi tør omsætte nye idéer til virkelighed. Som en toneangivende virksomhed indenfor idrættens verden lægger Unisport stor vægt på engagerede og motiverede medarbejdere, det er virksomhedens fundament. Med en innovativ og motiverende arbejdsatmosfære trives vi med et åbent og kommunikativt miljø. Nye idéer fremmes og beslutningsvejene holdes korte. Det er din garanti for et vellykket design- og projektforløb!

 

Vi deltager i udviklingen af de europæiske standarder hos Dansk Standard. Vi får viden om kommende markedskrav – og er med til at sætte de fingeraftryk, der er vigtige for vores kunder.

TOTALLEVERANDØR INDENFOR IDRÆTTENS VERDEN

Unisport tilbyder ekspert rådgivning - fra design, indretning, konstruktion, projektledelse, montage til service og vedligeholdelse