English dansk

Ekspert rådgivning

Vi skaber rammerne for idræt og bevægelse
Når nogle spørger os, hvad vi laver, så er svaret kort; vi skaber rammerne for idræt og bevægelse! – eller i hvert fald de idrætsfaciliteter, som gør det muligt. Det betyder, at uanset om I skal have anlagt et atletikstadion eller en kunstgræsbane, indrette en multifunktionel gymnastiksal eller have udviklet elementer som indbyder til bevægelse og læring, så er det opgaver, vi har de stærkeste kompetencer til at løse. Vi leverer mange forslag til kunder & arkitekter, på hvordan idrætsfaciliteter kan nytænkes og genopfindes, og vi har mere end 60 års erfaring med idrætsfaciliteter og stor viden om idræt & bevægelse - indendørs og udendørs.
Unisport tilbyder ekspert rådgivning - fra design, indretning, konstruktion, projektledelse, montage til service og vedligeholdelse. Det betyder, at vi er totalleverandør og dækker et projekt 360 grader. De kompetencer projektet kræver - fra rådgivning til implementeringen af et projekt - besidder vi in-house. Dette betyder, at du trygt kan overlade dit projekt til os. Kræver projektet, at vi blot er med i enkelte faser, tilbyder vi også gerne vores viden og erfaring. Vi samarbejder ofte med bl.a. arkitekter eller entreprenører omkring projekter, hvor vi indgår som en del af det samlede team, og her kan vi trække på vores eksperter efter behov igennem projektets forløb.

TOTALLEVERANDØR INDENFOR IDRÆTTENS VERDEN

Unisport tilbyder ekspert rådgivning - fra design, indretning, konstruktion, projektledelse, montage til service og vedligeholdelse