En del af Unisport Scandinavia ApS unisport
English dansk

Om Virklund Sport

“Glæden ved idræt er betinget af sikre rammer om udfoldelserne kombineret med veldesignede og solide idrætsfaciliteter – det har været vores fokusområde siden 1956”

 

Virklund Sport er nu en del af Unisport Scandinavia ApS

Unisport er markedsførende inden for indendørs og udendørs idrætsfaciliteter i de nordiske lande; Finland, Sverige, Norge, Danmark, UK, Letland, Polen og Holland. Målet er at blive den førende nordeuropæisk one-stop totalleverandør, som kan skabe de bedste betingelser for idrætsudøvere - både bredden og eliten, og i Danmark er Virklund Sport blevet en del af Unisport.


Rødder i gymnastikkens verden
Fra første dag var der fokus på at skabe produkter til dansk idræt i høj kvalitet og med stærke rødder i dansk design. Virklund Gymnastik- og skolemontering, som vi hed dengang, havde de første år et sortiment af de klassiske gymnastikredskaber i træ som for eksempel; buk, hest, plinte, ribber og bomsæt, men i takt med at idrætten i Danmark udviklede sig indenfor flere sportsgrene, blev der et behov for at udvide produktsortimentet for at kunne tilbyde idrætsfaciliteter i høj kvalitet indenfor f.eks. atletik, badminton, volleyball, basketball og ikke mindst idrætsudstyr til skoler.   

Idrætten udvikles – det samme gør vi
Denne udvikling fortsætter – vi oplever nu i høj grad indenfor idrættens verden, at vores kunder efterspørger specialløsninger. Idrætten bevæger sig ud af idrætshaller og gymnastiksale og skal nu dyrkes overalt; i gangarealer, i fællesrum, i trappeopgange og overalt udendørs – på tage, på parkeringspladser eller på stranden. Virklund Sport har igennem sine 60 år konstant haft en ambition om at være den foretrukne leverandør til idrætsfaciliteter. Den ambition har vi fortsat, blot krydret med endnu mere gejst og ikke mindst viden om idrættens mange udviklingsmuligheder.

Fremtidens idrætsfaciliteter
Når vi kigger fremad, så stræber vi fortsat efter at være den mest innovative, vidende og seriøse samarbejdspartner, både hvad angår levering og montering af traditionelle idrætsfaciliteter, men også i forbindelse med nye innovative løsninger, som er med til at øge aktivitetsniveauet hos både børn og voksne, uanset om det er i skolen, hallen eller foreningen, inde eller ude.

Vores vision
Vi ønsker at skabe de bedste faciliteter for idræt og bevægelse.

Individuelt skræddersyede løsninger
Vores formål er at inspirere vores kunder og samarbejdspartnere til at skabe idrætsprojekter, som giver lyst til og mulighed for bevægelse og fællesskab. Det er vores ønske, at udfordre kundens uudtalte behov og på den måde finde frem til den bedst mulige løsning. Vi har fokus på at skabe unikke løsninger, som opfordrer til idræt og som muliggør, at brugerne inspireres til idræt og bevægelse uanset om idrætten er sat i rammer eller ej. Individuelle kundekrav er ikke et problem for os, nærmere en kilde til inspiration.

Optimale projektforløb
I et projektforløb har vi fokus på at strømline processer inden for projektledelse og montage til kundens fordel – det er vores force, da vi kan agere som totalleverandør igennem hele projektet.

Rådgivning og vejledning
Vi kommer med løsningsmodeller, der opfylder de individuelle krav, der stilles til det konkrete projekt. Gennem dialog og i tæt samarbejde med de forskellige beslutningstagere og ikke mindst influenterne, bidrager vi til at fastlægge projektets ramme. Vores team af sælgere, projektledere og produktudviklere finder sammen den optimale løsning til de konkrete behov, og efterfølgende udgør dette grundlaget for det endelige forslag til kunden.

Lav dit eget inspirationskatalog

NYT! Lav dit eget inspirationskatalog

På vores nye webside kan du nu lave dit eget inspirationskatalog og vælge ud fra vores store udvalg af idrætsprodukter og mange spændende cases:

  1. Klik på de produkter og tilhørende cases, du er interesseret i
  2. PDF kataloget sendes efter et par minutter til din mail

Bliv inspireret…!

  1. Klik på de produkter og tilhørende cases, du er interesseret i
  2. PDF kataloget sendes efter et par minutter til din mail
Ja, tak jeg vil gerne lave mit eget katalog