En del af Unisport Scandinavia ApS unisport
English dansk

Projektledelse

Effektiv projektledelse

Når vi kigger fremad, så stræber vi fortsat efter at være den mest innovative, vidende og seriøse samarbejdspartner, både hvad angår levering og montering af traditionelle idrætsfaciliteter, men også i forbindelse med nye innovative løsninger, som er med til at øge aktivitetsniveauet hos både børn og voksne, uanset om det er i skolen, hallen eller foreningen, inde eller ude. Projektstyringen håndteres altid i et tæt samarbejde med de involverede parter i projekterne, så som arkitekter, entreprenører samt naturligvis vores erfarne montørteam. Vores styrke ligger i den store erfaring, som vi har med at gennemføre både store og små produktions- og montageopgaver. Tillid og ansvar er grundlæggende værdier i vores virksomhed. Vores erfarne og ansvarlige projektledere ved, at en effektiv projektstyring skaber det bedste grundlag for en optimal løsning. Vi arbejder hver dag på at optimere interne arbejdsgange, så det kan komme vores kunder til gavn, og vores kunder kan forvente, at vi leverer idrætsløsninger i en overbevisende kvalitet og til det aftalte tidspunkt.   

TOTALLEVERANDØR INDENFOR IDRÆTTENS VERDEN

Virklund Sport tilbyder ekspert rådgivning - fra design, indretning, konstruktion, projektledelse, montage til service og vedligeholdelse

NYT! Lav dit eget inspirationskatalog

På vores nye webside kan du nu lave dit eget inspirationskatalog og vælge ud fra vores store udvalg af idrætsprodukter og mange spændende cases:

  1. Klik på de produkter og tilhørende cases, du er interesseret i
  2. PDF kataloget sendes efter et par minutter til din mail

Bliv inspireret…!

  1. Klik på de produkter og tilhørende cases, du er interesseret i
  2. PDF kataloget sendes efter et par minutter til din mail
Ja, tak jeg vil gerne lave mit eget katalog