English dansk

Unisports Videokanal

Projekter inde

Motorik netbane, Mosedeskolen

Motorik netbane, Mosedeskolen

Kunne du ikke tænke dig at gå i skole igen? Mosedeskolens nye idrætsfaciliteter fra Virklund Sport er helt unikke og nyskabende indenfor idrætsrum i skoler, bl.a. med et motoriklandskab ophængt i loftet af idrætshallen.

Motorikrum, Frederiksbjerg skole

Motorikrum, Frederiksbjerg skole

NYUDVIKLEDE IDRÆTSRUM UNDERSTØTTER SKOLEREFORMEN. Bevægelse styrker indlæring - derfor er der plads til idræt og bevægelse overalt på den nye Frederiksbjerg skole i Aarhus, med de nyskabende og motorisk udviklende idrætsfaciliteter fra Virklund Sport. Motorikrummet er opført som en 'bane' med et forløb igennem 3 fysiske niveauer, hver med sin individuelle motoriske udfordring.

Klatrelabyrint, Landsbyen i Skolen, Nr. Vium

Klatrelabyrint, Landsbyen i Skolen, Nr. Vium

Klatrelabyrint monteret i 2016 hos Landsbyen i Skolen, Nr. Vium på endevæggen af en ældre gymnastiksal. Den fungerer som en alternativ rute op til den eksisterende balkon. Der er indbygget (ruter) veje i forskellige sværhedsgrader højre og venstre side af Klatrelabyrinten alt efter, om den benyttes af børnehave- eller skolebørn. Klatrelabyrinten er et godt bud på ’den aktive omvej hvor vi tænker mere bevægelse ind i skoledagen og vores omgivelser.

Parkour anlæg, Karise Hallen

Parkour anlæg, Karise Hallen

Den nye indendørs Parkour bane fra Virklund Sport rummer uanede muligheder for idræt og bevægelse, og er et nemt og enkelt system, som hurtigt kan opstilles i idrætshaller og gymnastiksale efter behov.

Springcenter - Lyngs Idrætsefterskole

Springcenter - Lyngs Idrætsefterskole

Lyngs Idrætsefterskole har fået installeret et komplet springcenter fra Virklund Sport, som består af følgende: To stk. åbne springgrave, en fasttrack, en løsskumsgrav og fire stortrampoliner. Springcentret er en forbedret model af de springgravsløsninger, som Virklund Sport har leveret til gymnastikforeninger, skoleidrætten, idrætsefterskoler og elitegymnastikken i de sidste 20 år.

Høj klatrevæg, Egmont højskolen

Høj klatrevæg, Egmont højskolen

Den store Abekatten klatrevæg er resultatet af et tæt samarbejde med højskolen, der lagde vægt på at give udfordringer, ikke bare til begyndere og erfarne klatrere, men også til personer med fysiske handikap. Ribber, afsatser og aflastninger giver alle, uanset fysisk formåen, mulighed for at klatre helt til tops.

Spærrenet og netvægge

Spærrenet og netvægge

Netvægge og spærrenet kan være med til at sikre muligheden for flere aktiviteter i hallen på samme tid. Virklund Sports spærrenet og beskyttelsesnet fremstilles efter mål og tilpasses hvert enkelt projekt. Vore konsulenter kommer gerne ud for at hjælpe med opmåling, forslag og lignende.

Parket sportsgulv - Campus Aarhus C

Parket sportsgulv - Campus Aarhus C

Her ses hvordan parketgulvet bliver lagt i én af de mange idrætshaller i de tidligere CERES bygninger, som nu danner rammerne om VIA Campus Aarhus C.

Pulastic sportsgulv - Brabrand Hallen

Pulastic sportsgulv - Brabrand Hallen

De multifunktionelle PULASTIC sportsbelægninger anvendes, hvor der stilles store krav til de sportsfunktionelle egenskaber, høj styrke og lave vedligeholdelsesomkostninger.

Projekter ude

Vejen Idrætscenters nye kunstgræsbane

Vejen Idrætscenters nye kunstgræsbane

Vejen Idrætscenter har fået en ny kunstgræsbane fra Virklund Sport. Se her hvordan kunstgræsbanen blev til.

Kunstgræsbane

Kunstgræsbane

Vi har anlagt kunstgræsbaner siden disse blev introduceret på det danske marked i midten af 80'erne. Vi benytter leverandører, som er helt fremme i første række med produktudvikling og kvalitet. Peter Jørgensen  fortæller her lidt om etableringsprocessen og de mange fordele ved en kunstgræs bane fra Virklund Sport.